moshaverrkhob
moshaverrkhob

نشانه هاي طلاق فقط جنسي است؟ عوامل كمتر آشكارتر از فقدان رابطه جنسي، مشاجرات مداوم يا خيانت نيز مي توانند پايان يك داستان عاشقانه را تسريع كنند و نشانه هاي پايان زندگي مشترك است.

نشانه هاي طلاق
اگر اين رفتارها را در همسرتان تشخيص داديد مراقب باشيد

نشانه هاي مطمئني وجود دارد كه يك رابطه در حال پايان است. مثلا وقتي زن و شوهر نمي توانند همديگر را تحمل كنند، مدام دعوا مي شود يا زندگي دوگانه اي دارند. با اين حال، نگرش هاي كوچك روزانه وجود دارد كه بدون ايجاد سوء ظن، آن را تضعيف مي كند.

حرف طلاق را دعوا مطرح كردن، نشانه نارضايتي و هشدار است.

اگر بدانيم چگونه اين علائم را زود تشخيص دهيم، مي‌توانيم آن پيوند را با آسيب جانبي كمي پايان دهيم يا اگر فكر مي‌كنيم ارزش مبارزه براي آن را دارد، آن را از ورطه نجات دهيم. ارنستو ايگلسياس، روانشناس با ۳۰ سال تجربه در زمينه زوج درماني و اختلالات شخصيت، مي گويد:

همه چيز به پيمان هايي كه بين آنها وجود دارد و توانايي تجديد خلاقانه آنها بستگي دارد . اين ليست ممكن است شما را از آنچه در مورد آن صحبت مي كنيم آگاه كند.

نشانه هاي طلاق نشانه ظريف غرق شدن زوج كه هيچ كس به آن توجه نمي كند
۱. در گذشته لنگر انداخته زندگي كنيد
برخي از نظرات مي توانند به اين معنا باشند كه براي شريك زندگي شما، هر زمان گذشته بهتر بوده است. اين در مورد كساني است كه از يادآوري سابق خود دست نمي كشند، يك اتفاق عادي اگر گهگاهي اتفاق بيفتد – تجربيات و صميميت هاي مشترك دارند – اما در قالب كنايه هاي مكرر مي تواند به معناي دو چيز باشد: اينكه صفحه وجود نداشته باشد. برگشته است يا اينكه او دوباره ظاهر شده است.

به طور كلي، پشت بسياري از يادآوري هاي گذشته ممكن است يك سرزنش وجود داشته باشد. «وقتي در مشاجره با شريك زندگي تان گرفتار شده ايد و احساس مي كنيد در حال شكست خوردن هستيد، از ترفند گذشته استفاده مي كنيد. اين نتيجه آن اين است كه مشاجره به چيزي تبديل مي شود كه ما را دور مي كند و باعث مي شود احساس كنيم ديگر يك تيم نيستيم.

۲. دوستان (بسياري) جديدي پيدا مي كند
مطالعه اي از دانشگاه جورجيا (ايالات متحده آمريكا) نشان مي دهد كه اطراف خود با دوستان براي يك زوج ثروتمند است . مطالعه ديگري كه در مجله Martal and Family Therapy منتشر شده است ، تأييد مي‌كند كه داشتن فضاي جداگانه براي هر يك از آنها مزايايي براي ثبات زوجين به همراه دارد. يك چيز ديگر اين است كه آن دوستي هاي شخصي از ناكجاآباد به وجود مي آيند و شروع به گرفتن تمام فضا مي كنند.

با افزايش تنش، تعامل بين اين دو ضعيف مي‌شود و توجه آن‌ها به يكديگر جاي خود را به خيال‌پردازي‌هايي مي‌دهد كه هركدام درباره زندگي جديدشان دور از شريك فعلي‌شان دارند.

دكتر دادخواه مي‌گويد:

«در اينجا معمولاً جستجويي، به صورت احساسي يا فيزيكي، براي فردي غير از شريك زندگي‌تان آغاز مي‌شود تا ارتباط برقرار كند و به نياز و كمبودهاي عاطفي خود پاسخ دهد.»

 

مشاوره تحصيلي كسي كه از درس خوندن پيشمون شده و مي خواهد درست انتخاب رشته كنه
۳. به فضاي شخصي شما احترام نمي گذارد
درست برعكس موارد بالا. اشكالي ندارد كه يك تخت، مبل يا ميز ناهارخوري مشترك داشته باشيد. اما وقتي در شرايط آرامش و جدايي، قانون زيرزميني تنها ماندن برآورده نشود، تاريخ تغيير مي كند. شما نمي توانيد تمام روز بالاي سر كسي باشيد: حتي كوالاها نيز خسته مي شوند.

همانطور كه مانوئل فرناندز آنتون، روانشناس و سكسولوژيست باليني، در وبلاگ El Rincón del Hombre مي نويسد ، يك سوال وابستگي، ناامني يا حسادت ممكن است زيربناي آن باشد:

“كسي كه سعي مي كند همسر خود را هميشه از ترس از دست دادن او را تحت سلطه خود درآورد، معمولا در نهايت باعث تحريك مي شود. دقيقاً از چيزي كه مي‌خواهد اجتناب كند.»

منبع:مشاوره خانواده-نشانه هاي طلاق : نشانه ظريف غرق شدن زوج كه هيچ كس به آن توجه نمي كند

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/11/25  ] [ ۰۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

مشاوره قبل از طلاق
دعوا، تعارضات پي در پي، خيانت، وجود مشكلات جسمي يا رواني، برآورده نشدن نيازها، اعتياد و يا بيماري هاي صعب العلاج تنها چند نمونه از ممشكلاتي است كه زوجين را به سمت جدايي و طلاق سوق مي دهد.

مشاوره طلاق
در چنين شرايطي فرد احساس مي كند كه طلاق تنها راه حل موجود است و به دليل آشفتگي وضعيت رواني خود، سعي در رهايي هر چه سريع تر از جهنم ارتباط فعلي اش دارد.

در صورتي كه پاي فرزند يا فرزنداني نيز در ميان باشد و يا فرد پس از جدايي با مشكلاتي در خصوص استقلال، تامين مالي و حمايت محيطي نيز مواجه باشد، فرايند طلاق پيچيده تر و نيازمند دقت بيشتري است.

در اين مطلب قصد داريم تا شما را با مشاوره طلاق، چيستي و چگونگي آن بيشتر آشنا كنيم.

مشاوه طلاق چه هست و چه نيست؟
در اين كه شرايط زندگي هر فرد كاملا منحصر به فرد است هيچ شكي وجود ندارد.

شما در حال طي كردن كوه پر پيچ و خم زندگي خودتان هستيد و در اين مسير ممكن است عبور از بخش هايي چنان دشوار و ناممكن به نظر برسد كه احساس عدم كنترل، آشفتگي و اضطراب كنيد.

در چنين شرايطي كه طلاق نيز يكي از ان ها به شمار مي رود، صحبت كردن با يك مشاور باعث مي شود تا بتوانيد وضعيت را از موضع نفر سومي صاحب صلاحيت نيز مورد توجه قرار دهيد و از ريزش كوه جلوگيري كنيد.

در فرايند مشاوره به شما كمك خواهد شد تا بتوانيد شرايط را به گونه اي كه هست مشاهده كنيد، احساسات تان ا شناسايي، مشاهده و بررسي كنيد، وضعيت كنوني را بپذيريد و به سمت مناسب ترين راه حل گام برداريد.

ممكن است براي برخي از موارد، طلاق مناسب ترين راه حل باشد اما تجويز يك نسخه ي كلي براي همه ي زوج هاي مشكل دار به هيچ وجه صحيح نيست.

مراحل مشاوره ي طلاق چيست؟
ممكن است شما خودتان تصميم به دريافت مشاوره داشته باشيد و يا از طرف دادگاه براي مشاوره فرستاده شويد.

در اين روند، مشاور يه شما كمك مي كند تا

1) اصلي ترين تعارضات و مسايل موجود را شناسايي كنيد،
2) احساسات خود را درك كنيد و به نحو سالمي بروز دهيد
3) ديدگاه بهتري در مورد شرايط پيدا كنيد
4) راه حل هاي جديد را بيابيد و بيازماييد.
5) فرزندان تان را از آسيب هاي احتمالي دور كنيد
6) در نهايت به سمت بهترين تصميم حركت كنيد.
قوانين طلاق چه مي گويند؟
قوانين متنوع و شرايط متفاوتي براي اجراي اين قوانين از جانب دادگاه هاي خانواده وجود دارد.

شايد بهترين حالت اين باشد كه زوجين تصميم به طلاق توافقي بگيرند تا بتوانند وضعيت را با كم ترين حد تنش به پايان برسانند اما در پاره اي از موارد، عدم تمايل به طلاق توافقي، مشكلات را چند برابر مي كند.

بنابراين آگاهي از قوانين طلاق به شما كمك مي كند تا بتوانيد صحيح تر عمل كنيد و به بيراهه نرويد.

طلاق بگيرم يا نه؟
اين سوال دغدغه ي خاطر بسياري از زوجين است. افرادي كه تصميم به ترك رابطه و جدايي دارند با نشخوارهاي فكري زيادي در خصوص جدايي رو به رو هستند و د جلسات مشاوره نيز نگراني هاي شان را در قالب اين سوال مطرح مي كنند.

واقعيت اساسي آن است كه زندگي پس از طلاق نيز با چالش هاي فردي، اجتماعي، اقتصادي و خانوادگي مخصوص به خود همراه است.

در كنار اين موارد، شرايط فرهنگي جامعه نيز تصميم به طلاق را دشوار و تبعات آن را بيشتر مي كند.

منبع:كانون مشاوران ايران-مشاوره ي قبل از طلاق

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/9/21  ] [ ۱۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 10
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب